Knippen kinderen

Een plek waar u kind geknipt kan worden?
Bij Nancy’s Hair Fashion is het geen probleem, ik neem de tijd om er voor te zorgen dat u kind zich op zijn gemak voelt, tijdens het knippen zet ik zijn of haar favoriete YouTube filmpje aan en ga ik er tegen aan.

Ook voor de kinderen heb ik veilige haar producten. Alle producten in de lijn zijn vrij van de 26 meest sensibiliserende allergenen, geformuleerd met biologisch actieve ingrediënten en bevatten tot 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De geur, een belangrijk aspect in de omgang met kinderen, is bijzonder aangenaam met zoete fruitige tonen die kinderen zeker zullen aanspreken. Het belangrijkste ingrediënt van de lijn is het Velian Complex, een gepatenteerde mix van mullein-, helichrysum-, linnen- en kamille-kleurstofextracten, allemaal planten die bekend staan ​​om hun kalmerende en verzachtende eigenschappen.

De lijn bestaat uit 3 producten:

Kidding Shampoo H&D, een milde shampoo voor lichaam en haar met een verdraagbaarheid getest op de meest gevoelige huid. Het verbrandt de ogen niet en is ideaal voor kinderen vanaf drie jaar oud.

Kidding Detangling Spray, niet- spoelende spray die helpt om knopen zachtjes los te maken en de kambaarheid te vergemakkelijken, zelfs de langste.

Kidding Gum, een wax met een medium hold om de verbeelding te bevrijden en eindeloze kapsels voor onze kinderen te creëren met een natuurlijk effect.

Menu