Knippen vrouw

Je haar in model brengen is voor veel vrouwen een on going taak. Dit heeft veelal te maken met de nieuwste haartrends vorm van het gezicht en seizoenen, Daarnaast kan het ook een gewone “moodswing” zijn om je haar te laten modelleren. Gelukkig zijn daar behoorlijk wat variaties in en kan ik je bij Nancy’s Hair Fashion goed adviseren.

Naast de prachtige biologische kleur lijn (wat beschreven staat op een aparte pagina) is het belangrijk om je haar zelf goed te verzorgen. Dat kan je op 2 manieren doen.

  1. Om goed en gezond te eten, dus de verzorging van binnen uit.
  2. De verzorging van buitenaf en dat doet je door de juiste producten te gebruiken.

Ik bied daar de liding lijn voor aan, alle liding producten zijn geformuleerd om een optimaal eind resultaat te garanderen en bevatten efficiënte ingrediënten en beschermende werking. Alle shampoos zijn SLE en SLS FREE en reinigen de hoofdhuid op een milde wijze.

De verschillende varianten van geformuleerde cocktails van bijzondere biologische werkzame ingrediënten zullen gericht te werk gaan voor een zichtbare en onmiddellijke resultaten. Wel is het belangrijk voor optimaal resultaat dat u een passende lijn gebruikt die bij je haar past waar ik je uiteraard bij kan helpen.

Menu